Bejelentés


Játékos számfeladatok játékos képességfejlesztés kicsiknek és nagyoknak


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Kedves Pedagógusok, kedves Szülők!

2010. januárjától elindult egy matematika levelező verseny, melynek feladatsorai kompetenciafejlesztő feladatokat tartalmaznak, így a résztvevő diákokat segítik abban, hogy sikeresebbek legyenek matematikából, és az OKÉV mérésre való felkészülésben is hasznosak lehetnek.
Havonta két feladatsor készül, egy az 5-6. osztályos, egy pedig a 7-8. osztályos gyermekek részére. A feladatsorok e-mailben érkeznek a részt vevő gyerekekhez, a megoldást is e-mailben kell visszaküldeni. A verseny feladatai között sok viszonylag egyszerű feladat található, ezzel ösztönözve a matematikából kevésbé jó képességű gyerekeket is a versenyben való részvételre, és a folyamatos gyakorlásra.
Minden hónapban a részt vevő gyerekek egyenként is meg fogják kapni a beküldött feladatlapukra kapott pontszámot, és helyezést.
A honlapon található egy mintafeladatsor, hogy az érdeklődő gyerekek megnézhessék, milyen típusú feladatok lesznek a versenyen.


Jelenleg 12 iskola diákjai vesznek részt a versenyben. Az emailben való terjesztés egyik előnye a gyors kommunikáció, így a gyerekek feltehetik kérdésüket emailben, ha esetleg egy-egy feladat megoldása nem világos számukra.Ha tanítványai / gyermeke szeretne részt venni a versenyben, kérem küldje el az oldalon található jelentkezési lapot a következő  e-mailcímre: jatekosmatematika@gmail.com.
A versenyhez folyamatosan lehet csatlakozni.

A nevezés díja 1 200 Ft/ résztvevő, melyért cserébe 6 hónapon át kapják a diákok a feladatsorokat.
A feladatsorok minden hónap első szerdáján érkeznek e-mailben a megadott címekre.


Letölthető mintafeladatsor


1. feladatsor megoldásokkal- 5-6. évfolyam


1. feladatsor megoldásokkal - 7-8. évfolyam


Jelentkezési lap
Jelentkezési lap iskoláknak


Üdvözlettel

Gindilla Orsolya
matematikatanár, a verseny szervezője


 


 


 


 


 


 


 


 


Flavin7 egészségmegőrzés


 


 


 
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!